Snine Trade d.o.o.

Snine Trade logo

 

Snine Trade d.o.o.  je kompanija koja se bavi međunarodnom trgovinom i na tom polju, vodeći se evropskim standardima, uspešno posluje na domaćem i inostranom tržištu.

Kvalitet našeg poslovanja baziramo na adekvatnom ispunjavanju zahteva naših klijenata, a posebno zahteva vezanih za odgovarajuće količine tražene robe, cene koje prate tržišne uslove, pouzdane rokove isporuke, kao i kvalitet robe. Aktivno smo prisutni i u tržišnim segmentima koji obuhvataju farmaceutsku i kozmetičku industriju.

Rezultat ovakvog pristupa poslovanja jeste sve veći broj domaćih i inostranih klijenata kojima uspešno ispunjavamo zahteve na sve turbulentnijem tržištu.

 

Naša misija je da obezbedimo brz način trgovine u prehrambenoj i industriji stočne hrane na području Evrope.

Težimo uspostavljanju visokih standarda poslovanja,od pružanja usluga na najvišem nivou, do konstantnog praćenja trendova.

Fokusirani smo na podmirivanje potreba proizvođača za sirovinama i pomoćnim sredstvima

Predano nastojimo da budemo izuzetni u svemu što radimo i jačamo našu poziciju.

haccp sertifikat

 

HACCP - sertifakat  |  HACCP - certifcate

Polje delovanja


Kompanija S - nine akcenat je stavila na trgovinu sledećom robom:

Izvoz: Pretežno smo izvozno orijentisani. Osnovu izvoznog asortgimana čine sirova ulja (sojino ulje, suncokretovo ulje, repičino ulje...) za prehrambenu I tehničku upotrebu.
Pored toga izvozimo merkantilni kukuruz, pšenicu, soju, suncokret kao i suncokretovu sačmu i pogaču, repičinu pogaču, sojinu sačmu i sojinu pogaču, repin rezanac.

Uvoz: Za domaću prehrambenu industriju uvozimo kalcijum hlorid, krompirov skrob, palminu mast a za industriju stočne hrane stočni kvasac, lizin i drugo.

Iako je fokus poslovanja naše kompanije na trgovini uljima i merkantilnom robom S - nine svojim klijentima nudi odgovor na sve paritete te kvalitetno organizuje i transport robe do klijenata.

 

S-nine Trade d.o.o.
Stevana Musića 15,  21000 Novi Sad, R Srbija
+38166 290902
office@snine.rs

Copyright © 2020 Snine-Trade. All Rights Reserved.