Krompirov nativni skrob zadovoljava potrebe različitih proizvođača u prehrambenoj industriji, kao što su mesnoprerađivačka industrija, konditorska industrija, pekarska
…Kalcijum hlorid služi kao sredstvo za učvršćivanje i produženje roka trajanja u pripremljenoj hrani, uključujući konzervirano
… Kvalitetna biljna mast, ima neutralan misir I ukus pa je idealna za termičku obradu namirnica.
Koristi se u
Proizvodi od soje dobijaju sve veću ulogu u prehrambenoj industriji zbog svojih funkcionalnih osobina - vezivanja vode i masti,
…U ponudi je veliki broj proizvoda namenjenih za primenu u mesnoj industriji globalno poznatog brenda Kerry. Aditivi, emulgatori, začinske
…Stočni kvasac ili proteinska smeša biljnog porekla. Veoma je bogat B vitaminima, mineralima i amino-kiselinama. Sušeni kvasac je
…Lizin je jedna od esencijalnih aminokiselina. Aminokiseline su osnovne gradivne jedinice proteina, a dobijaju se pri razgradnji proteina. Lizin
…Stočno brašno se dobija preradom pšenice namenjene za ljudsku upotrebu. Visok sadržaj lako usvojivih proteina i mikrobiološka ispravnost
…Sačma je visokoproteinski proizvod koji se dobija nakon ekstrakcije ulja iz semena, a koristi se u ishrani životinja.Boja
…Sačma je visokoproteinski proizvod koji se dobija nakon ekstrakcije ulja iz semena, a koristi se u ishrani životinja.
…Glicerin (glicerol) je jednostavno poliolno jedinjenje. To je bezbojna, viskozna tečnost bez mirisa, koja je najčešće u upotrebi u
…Parafinsko ulje je mešavina prečišćenih, suvih, zasićenih ugljovodonika. Nastaje kao frakcija pri preradi nafte. S-NINE u svojoj ponudi
…Tehnički kalcijum hlorid se koristi kao sredstvo za sprečavanje stvaranja leda na putu. Kalcijum-hlorid pomaže u snižavanju tačke
…Kukuruzno ulje je ulje izvučeno iz klice kukuruza. Sirovo kukuruzno ulje se koristi kao sirovina u proizvodnji rafinisanog
…Sojina pogača se dobija suvim ekstrudiranjem sojinog zrna. Sojina pogača predstavlja jedinstven izvor proteina, esencijalnih aminokiselina, sojinog ulja,
…